آلودگی های نشست کرده بر روی سطوح با گذشت زمان و عدم رسیدگی کاملا خشک و سفت شده و از بین بردن و حذف آنها درمراحل بعدی با استفاده از شیوه های سنتی بسیار دشوار و زمان بر خواهد بود. ماندگاری دراز مدت و طولانی این آلاینده ها بر روی سطوح نه تنها جلوه های بصری محیط را کاهش می دهد بلکه می تواند خسارات پر هزینه و هنگفتی را بر پوشش های به کار رفته بر روی سطوح وارد نماید. از این رو شستشو و نظافت آلاینده ها در فواصل زمانی معین و منظم، نه تنها جلوه های بصری محیط را افزایش می دهد بلکه با ممانعت از ایجاد آسیب بر روی سطوح نقش موثری در کاهش هزینه های مرتبط با تعمیر و یا تعویض قطعات ایفا می نمایند. استفاده از تجهیزات مکانیزه ای چون دستگاه های بخارشوی صنعتی که به منظور شستشو و نظافت موثر و با کیفیت انواع سطوح هموار و ناهموار تولید و به بازار عرضه شده اند نقش موثری در کاهش هزینه ها و ارتقا سطوح بهداشتی محیط ایفا می نمایند.
اساس عملکرد دستگاه بخارشوی
دستگاه بخار شوی یکی از کاربردی ترین تجهیزات مکانیزه نظافتی می باشد که با هدف شستشو و نظافت بهینه سطوح هموار و ناهموار افقی و عمودی تولید شده اند. این دستگاه ها با استفاده از پاشش پر فشار بخار آب با حرارت بالا تمامی آلاینده های چسبیده به سطوح را از سطح جدا نموده و توسط سامانه مکشی که به نازل پاشش متصل می باشد تمامی آلاینده ها را مکش نموده و مانع از تجمع آنها در محیط می شوند. استفاده از دمای بالای بخار آب علاوه بر نظافت تا حدود زیادی موجب ضد عفونی سطوح نیز می گردد. استفاده از نازل ها و سری های متنوع در دستگاه های بخارشوی صنعتی امکان شستشو و نظافت نقاط دور از دسترس را به راحتی برای کاربر مهیا می نماید.
معرفی اجزای دستگاه بخارشوی صنعتی
بخار شوی صنعتی به منظور تامین حجم بالای بخار آب دارای دیگ بخار و بویلر می باشند. حجم بخار تولید شده و دمای خروجی آن وابسته به حجم و ظرفیت دیگ بخار و بویلر می باشد. ظرفیت بالای دیگ بخار ضامن تامین مداوم و پیوسته بخار آب می باشد. تجهیز این دستگاه ها به سامانه مکش با جمع آوری کامل آلاینده های جدا شده از روی سطوح مانع از تجمع آنها در محیط شده و از این رو نقش موثری در ارتقا کیفیت نظافت ایفا می نماید.